Командувач Об’єднаними силами Сергій Наєв проінспектував два оновлені блокпости на Донеччині

222

Модернізовані пункти контролю у Покровську та біля Селидового оглянули командувач ООС Сергій Наєв та заступник начальника поліції регіону Павло Алєксєєнко. Усього в області наразі реконструйовано 8 блокпостів для забезпечення належних умов пропускного режиму та несення служби. 

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції України.

Стаціонарний блокпост розташований в південній частині Покровська. Щодня крізь нього проходить близько 1000 транспортних засобів та громадян. На ньому цілодобово несуть службу співробітники Покровського відділу поліції разом із бійцями спецпідрозділу «Богдан» ГУНП в Хмельницькій області, головна мета яких – забезпечення безпеки мешканців та гостей Покровська.

Щоб правоохоронці могли безперервно здійснювати контроль, на посту створені всі необхідні умови. Блокпост огороджений, укріплений та зонований по напрямках руху транспортних засобів, встановлені командні модулі з комп’ютерною технікою для перевірки громадян по базам МВС, обладнані приміщення для відпочинку «вільної зміни» поліцейських.

Разом із необхідною новою комп’ютерною технікою на блокпості з’явилась технічна новинка - закріплені на спеціальному штативі відеокамери з функцією нічного бачення, які дозволяють провести повний огляд транспортних засобів у важкодоступних місцях.

Також створені місця для відпочинку та очікування громадян.

Такий самий блокпост функціонує і на перехресті доріг Селидове-Українськ.

Командувач ООС Сергій Наєв позитивно оцінив результати змін і зауважив, що вони сприятимуть підвищенню якості надання поліцейських послуг.

«Ваше головне завдання - захищати мирне населення на всій території проведення операції Об'єднаних сил. Ми всі разом і кожен з вас повинен щодня на практиці впроваджувати принцип верховенства права і закону - кожною своєю дією, кожним словом, спілкуючись з громадянами України», - звернувся командувач ООС до правоохоронців, які несуть службу на блокпості.

Сергій Наєв зазначив, що окрім стаціонарних блокпостів на території Донецької та Луганської областей функціонують і мобільні, які мають гідні результати роботи.

Так, протягом лише однієї доби мобільною групою було затримано 12 осіб, серед яких розшукувані злочинці та причетні до діяльності незаконних збройних формувань.

Мобільні пости, за словами командувача ООС, особливо ефективні при відпрацюванні оперативно-розвідувальної інформації, що надходить від спеціальних служб.

За результатами роботи з переобладнання блокпостів Сергій Наєв нагородив заступника начальника поліції Донецької області Павла Алєксєєнка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: