Марина Порошенко в Слов’янську разом із дітьми Донеччини відзначила Міжнародний день миру

222
фото: офіційне Інтернет-представництво глави держави

У Міжнародний день миру, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Донецьку область із робочою поїздкою, передає офіційне Інтернет-представництво глави держави. 

На честь цієї особливої дати Перша леді України разом із дітьми українських захисників Марією Півень, Софією Бибкою та Ольгою Сбітнєвою у звільненому українському Слов’янську випустили в небо голубів як символ миру в Україні та в усьому світі.

У Міжнародний день миру, дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Донецьку область із робочою поїздкою. На честь цієї особливої дати Перша леді України разом із дітьми українських захисників Марією Півень, Софією Бибкою та Ольгою Сбітнєвою у звільненому українському Слов’янську випустили в небо голубів як символ миру в Україні та в усьому світі.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Олександ Куць та міський голова Слов'янська Вадим Лях разом із дітьми зав’язали на повітряних кульках символічні серця на честь тих, хто сьогодні боронить Донеччину.

У рамках флешмобу «У ритмі серця» почесні гості та діти випустили синьо-жовті повітряні кульки з паперовими журавликами та серцями як символ єдності нашої держави, бо Україна – єдина країна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: