У Києві відбулося 47-е засідання Ради національних координаторів країн-членів Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ

222
фото: МЗС

21 вересня 2018 року в Києві відбулося 47-е засідання Ради національних координаторів країн-членів Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ, повідомляє сайт МЗС. 

У засіданні взяв участь Заступник Міністра закордонних справ України, національний координатор України в ГУАМ Василь Боднар.

Учасники засідання розглянули питання проведення другої зустрічі Глав Урядів країн-членів ГУАМ, що проходитиме 5 жовтня 2018 року у м.Кишинів у рамках головування Молдови в Організації, та погодили проект спільної заяви, що буде підписана прем’єр-міністрами за підсумками цього заходу.

Також було обговорено стан підготовки до чергового засідання Ради міністрів закордонних справ ГУАМ та міністерської зустрічі ГУАМ+Японія, що проводитимуться 24 вересня 2018 року у м.Нью-Йорку. Учасники засідання, зокрема, повідомили про підтримку країнами-членами ГУАМ проектів резолюцій ГА ООН, що виноситимуться Україною на розгляд її 73-ї сесії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: