Український виробник кормів для домашніх тварин побудує завод у Литві

GATE_RM-7590

Компанія Kormotech побудує завод з виготовлення кормів для домашніх улюбленців у Литві.

Повідомляє Національний промисловий портал, з посиланням на прес-службу підприємства.

Компанія заснувала однойменне підприємство в одній з вільних економічних зон країн Балтії. Виробництво вологого корму для котів та собак відкриють у 2019 році в місті Кедайняй.

Завод буде оснащено данським та німецьким обладнанням та максимально автоматизовано. Налагодження технології відбуватиметься під керівництвом українських експертів Кормотех, американських консультантів та литовського проектанта. Планова потужність об’єкту – 20 тисяч тонн на рік.

Цей крок компанія реалізує в рамках подальшої експансії на світовому ринку. Зокрема, ми плануємо приростати на європейських, скандинавських та ринках Америки. Виготовлятимемо продукт під власними брендами та під private label, – зазначив CEO Кормотех Ростислав Вовк. Литва вигідна з одного боку географічно, з іншого – найбільш привабливими умовами ведення бізнесу, зокрема податковими пільгами на 10 років.

Об’єм інвестицій в обладнання складе не менше 6 млн євро. На нове підприємство планують найняти близько 70 людей.

Kormotech LLC — українське підприємство, найбільший виробник кормів для домашніх тварин в Україні. Виробничі потужності розташовані у селі Прилбичі Яворівському районі Львівської області. Станом на 2018 рік, у компанії працює близько 600 співробітників. Продукція експортується до 16 країн.

Кормотех випускає продукцію під чотирма торговими марками: Гав!, Мяу!, Сlub 4 Paws, Optimeal.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: