Матвій Ганапольський: Глядачі «Прямого» повинні стати співведучими ток-шоу

Ганапольський_1

Відомий телеведучий Матвій Ганапольський розповів про своє нове ток-шоу «Ехо України» на телеканалі «Прямий».

Матвій народився в 1953 році у Львові, працював на грузинських, російських та українських телеканалах і радіостанціях. З серпня 2017 року веде програми на «Прямому» каналі.

*партнерський матеріал

Матвій, «Прямий» нещодавно запустив 12 нових ток-шоу? Як редакція справляється з таким обсягом?

Коли ми вирішили робити ток-шоу, то це, з одного боку, була данина моді, тому що ток-шоу з величезним залом неймовірно красиво виглядає. Можна сказати, що поява ток-шоу – частина логічного розвитку нашого каналу.

Однак не все так просто. По-перше, продюсер Олексій Семенов зважився на небачений крок – запустити одночасно дванадцять ток-шоу. А це означає, що «Прямий» канал робить неймовірний крок в сторону публіки, яка знаходиться прямо тут, в залі. Це поставило перед нами гігантське завдання: зробити так, щоб з'явилась зовсім інша якість в наших програмах, а саме – новий ступінь залученості публіки в них.

Чим буде ваша програма на «Прямому» відрізнятися від ток-шоу на інших каналах?

Якщо ми подивимося зараз на численні ток-шоу на різних телеканалах, то побачимо, що публіка з'являється там в ролі статистів, в крайньому випадку їм довіряють просто крутити ручки, які показують, як людина в студії ставиться до того, що говорить гість ведучого.

Ми поставили перед собою зовсім іншу задачу: публіка повинна стати безпосереднім учасником програми. Глядачі, які дивляться мої програми на «Прямому» каналі, знають, що я – найпалкіший прихильник такого підходу. Кожна моя програма інтерактивна, тобто і голосування, і спілкування по телефону з телеглядачами.

А зараз з'явилася нова можливість – глядач, який опиняється в залі, може безпосередньо ставити питання гостям.

Пройшли всього кілька програм. Ми бачимо, що глядачі не завжди готові до такої моделі спілкування, вони мало не з переляком сприймають мої спроби поставити їм питання! А вже сформулювати питання для гостя вони тим більше не готові. Але складне діло початок! Мені хочеться, щоб глядачі виконували якусь громадянську місію, ставили питання гостю, бути нарівні з ведучим.

Мені здається, що все може вийти! У будь-якому випадку, «Прямий» канал зробив ще один крок до глядача і відкрив можливість кожному стати журналістом. Будемо продовжувати наші експерименти!

*партнерський матеріал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: