В Україні запускають виробництво сучасних «швидких» на базі Hyundai

630_360_1537775717-8682

В Україні стартувало виробництво сучасних автомобілів швидкої допомоги, які вироблятимуться на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350.

Про це повідомили в представництві компанії «Хюндай Мотор Україна», передає Укрінформ.

«Автомобілі випускаються на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350 і відповідають усім міжнародним та українським стандартам», - йдеться в повідомленні.

У планах компанії вже в 2018 році випустити 80 автомобілів, а в 2019 році планується випустити 500 одиниць «швидкої».

«Основною метою нашої компанії є створення якісного продукту для надання медичної допомоги в будь-яких кліматичних зонах і в умовах бездоріжжя. У планах компанії випуск 80 автомобілів «Швидкої допомоги» і мобільних амбулаторій у 2018 році. У 2019 завод Briorson Motors планує випустити 500 одиниць спеціалізованої медичної техніки», - заявив представник Briorson Motors Владислав Котляренко.

За словами Котляренка, Hyundai H350 було обрано як базова модель, оскільки цей автомобіль визнано в Євросоюзі найкращою моделлю в своєму класі за 12 параметрами.

«Ми свідомо обрали базовою моделлю для виробництва наших автомобілів Hyundai H350. Цей автомобіль протягом останніх кількох років визнається в Євросоюзі найкращою моделлю в своєму класі за 12 параметрами, серед яких - безпека, продуктивність, місткість, маневреність і економічність », - зазначив представник Briorson Motors.

Також повідомляється, що обслуговуватися нові «швидкі» зможуть на 28 офіційних СТО Hyundai по Україні.

«Великий склад запчастин (підвезення здійснюється щоквартально), взаємозамінність деталей з деякими легковими моделями марки, а також можливість обслуговувати спецавтомобілі на 28 офіційних СТО Hyundai по Україні гарантують безперебійну роботу транспорту», - йдеться в повідомленні.

Також, повідомляється, перші автомобілі «швидкої» від Briorson Motors закупила медична клініка «Борис». До кінця 2018 року клініці буде продано шість автомобілів швидкої допомоги виробництва Briorson Motors.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: