Бізнес Донбасу продемонструє свій потенціал на виставці «Схід-Експо» у Львові

lfd-6e79184350ab5e872ae690b3763ad601

У 2017 році Програма розвитку ООН реалізувала ініціативу з підтримки малого та середнього бізнесу у Східній Україні – «Схід-Експо».

Це комплекс ділових заходів для власників бізнесу, представників бізнес інфраструктури, міжнародних організацій, місцевих та загальнонаціональних органів влади, спрямованих на розвиток підприємницької діяльності в регіоні. За фінансової підтримки міжнародних донорів минулого року захід був проведений у трьох містах України: Краматорську, Сєвєродонецьку та Києві.Про це інформує прес-служба Донецької ОДА.

У 2018 році ПРООН ініціює проведення «Схід-Експо» у місті Львові, в рамках якої планується провести виставку успішних представників малого та середнього бізнесу з Донецької та Луганської областей для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин. Завдяки цьому заходу у підприємців з’явиться можливість знайти нових бізнес-партнерів, клієнтів, ринки збуту та встановити прямі контакти з професіоналами Львівської та інших західних областей України.

За результатами робочої зустрічі з керівництвом Львівської обласної влади було обговорено та підтримано можливості поєднання організації виставки «Схід-Експо 2018» разом з проведенням щорічного XVIII Міжнародного економічного форуму, проведення якого вже заплановано на 1-2 листопада 2018 року на стадіоні «Арена Львів», та провести ці заходи одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: