Гірняк прокоментував заяву про звільнення начальника управління майном спільної власності

IMG_2648-696x464

На думку заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, новий начальник має прийти у це управління лише через конкурсну процедуру.

Вчора оприлюднили інформацію про кадрові зміни в управлінні майном спільної власності ЛОР, яке багато років незмінно очолював Микола Бандра.

«Має бути оголошений конкурс. Це має бути абсолютно публічно. Це важлива посада і колосальні  функції. Я не заздрю тому, хто потрапить на цю посаду. Має прийти людина з новим мисленням. Це має бути фахова людина, бо нефахових і непорядних ми однозначно не пропустимо, кістьми ляжемо, щоб не вона пройшла, і ця людина має мати підтримку депутатського корпусу. Тобто два фактори має співпасти», - заявив Володимир Гірняк у коментарі Дивись.info.

«Я вважаю, що ми не просто повинні моніторити наші комунальні заклади, а управляти ними. Це визначальна річ, яку новий керівник управління майном спільної власності повинен робити. З позитиву є те, що майже всі об’єкти комунального майна зареєстровані у відповідних базах, облік майна здійснюється. Але з точки зору управління нашими комунальними закладами, я вважаю шо ми повинні ефективніше працювати», - додав заступник голови облради.

Додамо, що Микола Бандра очолював управління майном Львівської облради від червня 2006 року. До слова, на запит про звітування перед депутатами щодо результатів роботи управління а також про надання копій звітів за останній рік, журналісти Дивись.info так і не отримали відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: