Onuka випустила новий кліп, присвячений проблемі сміття (відео)

779864

Музиканти звернули увагу на проблему забруднення довкілля.

Група Onuka випустила кліп на пісню Strum. У відео показано, як поліетиленове сміття покриває ліси, поля і місто. Ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі музикантів, передає 112 канал.

Шестихвилинний кліп знімали в центрі Києва і в селі Підгірці, яке розташовано в 25 км від столиці. Біля цього населеного пункту міститься сміттєзвалище. За десятиліття свого існування воно виросло до розмірів 27-поверхового будинку. У зйомках кліпу взяли участь 74 актори. Вони зіграли жителів великого міста, яких засипає сміттям.

«Коли перебуваєш на звалищі, чітко усвідомлюєш, що до створення жахливих декорацій для кліпу ми самі доклали зусиль. І що таких "знімальних майданчиків" у нашій країні тисячі. Ми можемо звинувачувати державу або своїх сусідів, а можемо почати діяти самостійно», – прокоментувала лідер групи Ната Жижченко.

Режисером музичного кліпу виступив один із найбільш продуктивних кліпмейкерів України Алан Бадоєв. «Нам вдалося створити легенду про майбутнє, яке вже прийшло, проте ми його не помічаємо. Як на мене, Strum необхідно подивитися для того, щоби згадати, де і як ми живемо. Що кожен із нас робить для того, щоб наша планета продовжувала жити?», – сказав режисер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: