Затримали підозрюваних у замаху на Михайлика

im578x383-Myhajlyk_Oleg

В Одесі затримали підозрюваних у замаху на громадського діяча Олега Михайлика.

Про це з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє «Українська служба інформації».

«Поліцейські встановили особи та затримали трьох підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика... Як стало відомо, слідчі встановили особи нападників, обчисливши за допомогою геолокації телефонів – під час нападу вони знаходилися у районі будинку Михайлика», – повідомляє видання.

За інформацією УСІ, поліція запросила підозрюваних на допит в Приморський райвідділ поліції. Коли вони прийшли, їх затримали. Один з підозрюваних – інвалід першої групи. Саме у нього поліцейські виявили пістолет, з якого стріляли в Михайлика. Пізніше видання повідомило, що через проблем з серцем цього підозрюваного помістили в лікарню.

Очікується, що в найближчі години Приморський райсуд обере затриманим запобіжний захід.

Як повідомлялося, 22 вересня в Одесі стріляли у громадського діяча, голову міської організації партії «Сила людей» Олега Михайлика. За фактом нападу порушено кримінальну справу за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Для розслідування нападу на Михайлика створена посилена слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

Генпрокурор Юрій Луценко 24 вересня повідомив, що провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і посилена група правоохоронців з Києва вилетіла в Одесу.

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін зазначив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста, більшість з них пов'язані з громадською діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: