Антимонопольний комітет взявся за операторів мобільного зв’язку через чотиритижневі тарифи

crop

АМКУ розпочав дослідження через зміни розрахункового періоду у тарифних планах мобільних операторів.

Про це повідомили у прес-службі АМКУ.

«Антимонопольний комітет України розпочав дослідження питання підняття плати за послуги рухомого (мобільного) зв’язку шляхом встановлення розрахункового періоду оплати – 4 тижні.

Відповідно до умов, наприклад, тарифу «Київстар 4G Онлайн», розміщених на офіційному сайті ПрАТ «Київстар» за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/arhive/4gonline, плата за пакет послуг 75 грн знімається раз на 4 тижні.

Згідно з умовами, наприклад, тарифу «Vodafone SuperNet Start», розміщених на офіційному сайті ПрАТ «ВФ Україна» за посиланням: https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/rates/vodafone-supernet-start, базова вартість пакетів послуг на 4 тижні складає 65 грн.

Відповідно до умов, зокрема, тарифу «Хайп», розміщених на офіційному сайті ТОВ «Лайфселл» за посиланням: https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/haip/, вартість тарифу 75 грн на 4 тижні.

У зв’язку з вищенаведеним, трьом операторам направлені вимоги Антимонопольного комітету України для з’ясування правомірності таких нововведень мобільних операторів та донесення їх змісту до абонентів», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: