У Києві затримали екс-міліціонерів, які катували праскою

630_360_1452272735-1604-naruchniki
Фото: ілюстративне

Правоохоронці затримали у середу двох колишніх працівників міліції, що підозрюються у застосуванні фізичного насильства та катуванні із застосуванням розігрітої праски і сім років перебували у розшуку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

«Слідчими прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками управління внутрішньої безпеки в м. Києві ДВБ Національної поліції України затримано двох колишніх працівників міліції, які 7 років перебували у розшуку. Вказані особи підозрюються у перевищенні влади, застосуванні фізичного насильства та катуванні із застосуванням розігрітої праски по відношенню до затриманого з метою отримання від нього свідчень про вчинений злочин», - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що підозрювані переховувались з 2011 року після звільнення з органів внутрішніх справ, а 26 вересня були затримані після встановлення їх місцезнаходження.

Відносно затриманих, повідомляє прокуратура, підготовлено клопотання про застосування відносно них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У 2014 році вироком Святошинського районного суду міста Києва їхнього колишнього керівника, який на час вчинення злочину очолював сектор відділу карного розшуку, визнано винним за ч. 2 ст. 365 та ч. 2 ст. 127, ч. 4 ст. 358 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати посади, пов'язані зі спеціальними владними повноваженнями строком на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: