У Львові стартував фотопроект про учасників Ігор Нескорених (фото)

IMG_4504

Сьогодні, 26 вересня, у парку «На валах» стартував фотопроект за участі членів Національних збірних команд України Ігор Нескорених 2017 та 2018 років, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, фотопроект відбувається за участі членів Національних збірних команд України Ігор Нескорених 2017 та 2018 років, серед яких двоє ветеранів Сергій Шимчак та Богдан Оксентюк, які представлять Україну цьогоріч на міжнародних змаганнях «Invictus Games» у м. Сідней упродовж 20-27 жовтня.

Надруковані фотографії вже у п'ятницю, 28 вересня, з'являться у холі Львівської ОДА. Там також планують встановити плакат, що міститиме інформацію про цьогорічних учасників змагань зі Львівщини.

Додамо, Богдан Оксентюк (ветеран Національної гвардії України, учасник АТО з 2014  по 2018 рік) – володар золотої медалі з плавання в категорії ISC та срібний призер у змаганнях з бігу на 1500 м у категорії  ІТ7 на Національних Іграх Нескорених 2018.

Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) – володар золотої з велоспорту у категорії IRB 1, срібні медалі зі стрільби з лука серед новачків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: