У львівському аеропорту планують відкрити авіарейси до США та Канади

607FA483-A59B-4604-A8AE-5F7D2B6279DA

Найбільш затребуваними напрямками для пасажирів Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького є рейси у Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Вашингтон та Канаду.

Про це розповіла директорка аеропорту Тетяна Романовська, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми готові та хочемо, щоб із нашого аеропорту виконувалися далекомагістральні рейси до Америки, Канада та Катару, адже на це є попит. Статистика говорить сама за себе, а фактично західний регіон дуже розвивається і ми маємо свого стратегічного пасажира та вже фактично готові до майбутніх вильотів», - зазначила Романовська.

За її словами, в цьому році канадійські та американські аеропорти звернули увагу на те, який гарний львівський аеропорт та його показники.

Як пояснила Тетяна Романовська, відкрити далекомагістральні рейси - це завдання, над яким зараз дуже інтенсивно працюють в аеропорту «Львів», зокрема, вже ведуться активні переговори, як з МАУ, так і з іноземними авіакомпаніями.

Крім американських напрямків, за словами директорки львівського летовища, також гарний показник демонструє Париж, який має потенціал відкриття 2-3 рейсів у тиждень.

«Слід відзначити й попит на рейси у Португалію, зокрема Лісабон», - додала вона.

Читайте також: «Мандруй! Літай! Пізнавай!»: як Львівщина відзначає Міжнародний день туризму (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: