Сенцов знаходиться під диспансерним наглядом через захворювання опорно-рухового апарату

Sentsov_2_0

Омбудсмен Людмила Денісова отримала відповідь від Голови Ради при Президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова. Він повідомив про стан здоров’я Олега Сенцова.

Про це Денісова написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«За його інформацією. 12 вересня було проведено консиліум лікарів Лабитнангської міської лікарні. Стан здоров’я Олега визначено ними як стабільний. До 3 жовтня заплановано проведення чергового консиліуму лікарів, щоби в подальшому оцінити стан здоров’я Олега і тактику його подальшого ведення», – написала Денісова.

Вона зазначила, що сьогодні Олег знаходиться під диспансерним наглядом через захворювання опорно-рухового апарату. Ще з 8 червня йому продовжують давати харчову суміш та проводити щоденну інфузійну терапію.

«Окрім цієї інформації, на превеликий жаль, з РФ жодного підтверджуючого медичного документа мені не надано. Хоча я наполягаю на цьому вже давно. Офіційного висновку консиліуму лікарів немає.

Я маю великі сумніви щодо достовірності наданої мені інформації і якості проведення медичного огляду. Оскільки в міській лікарні до нього з самого початку ставилися жахливо. Йому не надавали належної медичної допомоги і тиснули психологічно. Саме це було істинною причиною відмови Олега від послуг лікарів Лабитнангського медичного закладу.

Сподіваюся, що найближчим часом РФ все ж надішле офіційні медичні документи про справжній стан здоров’я Олега», – підкреслила омбудсмен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: