У Львові відреставрують західний фасад костелу Петра і Павла

7747_800x600_kostel-iezuitov

Тендер на реставрацію західного фасаду костелу Петра і Павла ордену Єзуїтів на вул. Театральній виграло ТОВ «Креативна фабрика Вікторія», яке було єдиним учасником торгів.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради наприкінці оголосило допорогову закупівлю очікуваною вартістю 1,43 мільйони гривень на реставрацію частини фасаду костелу.

Єдиним учасником, який зацікавився проектом, стало ТОВ «Креативна фабрика Вікторія», яке запропонувало виконати роботи за 1,37 мільйонів гривень. 27 вересня був укладений договір.

Відповідно до техзавдання майбутній підрядник має зайнятись не лише фасадом, а й декоративним оздобленням, металевими різними деталями та частинами конструкцій і деталей пам'ятників, виконаних із природного каменю. Усі роботи мають бути завершені до кінця 2019 року.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Креативна фабрика Вікторія» було зареєстроване у грудні 2015 року. Керівником значиться Анатолій Богач, який також є засновником і йому належить частка 45%, інший засновник – Наталія Проданчук.

Розмір статутного капіталу – 15 тисяч гривень.

Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Торік ТОВ «Креативна фабрика Вікторія» виграло два тендери на загальну суму понад 657 тисяч гривень, нинішнього – на понад мільйон 451 тисячу гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: