Wizz Air літатиме зі Львова до Гданська частіше

IMG_0920-1-1-696x464

З 31 березня 2019 року рейс Львів-Гданськ авіакомпанії WIZZ AIR буде виконуватись вдвічі частіше – чотири рази на тиждень (у понеділок, середу, п’ятницю та неділю).

Про це повідомили в прес-службі Міжнародного аеропорту Львів ім. Данила Галицького.

«Таким чином напрямок, відкритий ще більше, як 90 років тому та відновлений всього півроку назад, показав прогрес, який зі сторицею виправдав покладені на нього сподівання. Цей приклад лише підтверджує правильність вибору напрямків та стратегії співпраці Міжнародного аеропорту «Львів» та авіакомпанії WIZZ AIR», - йдеться в повідомленні.

Угорський лоукост-перевізник відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року – додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. Таким чином, станом на літній сезон 2018 року було шість напрямків, і вже оголошено про чотири нових.\

На осінній період (кінець жовтня) оголошено про відкриття рейсів у Вільнюс та Братиславу, ще до кінця року стартують рейси у Франкфурт-Хан, а з березня 2019 року – у столицю Данії Копенгаген.

Відкриття нових рейсів та збільшення частотності польотів поступово виводить авіакомпанію WIZZ AIR в лідери серед перевізників з/до аеропорту «Львів».

Зазначається, що з березня наступного року авіакомпанія буде виконувати польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи та стане першою за цим показником. Також перевізник виходить у трійку кращих за частотністю (170 рейсів у місяць – станом на серпень 2018 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: