Через історію з «Новачком» Солсбері проведе «ребрендинг»

6720

Влада британського міста Солсбері найняла команду консультантів у спробі провести «ребрендинг» після історії з отруєнням екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки

Про це повідомляє Еспресо.ТВ з посиланням на The Guardian.

Консультантів попросять запропонувати можливі методи зміни сприйняття людьми міста, щоб запобігти зниженню кількості приїжджих.

Після отруєння із застосуванням «Новачка» в березні число туристів впало майже на 14% в порівнянні з попереднім роком.

Полін Чорч, член ради графства Уїлтшир з економічного розвитку і відновлення Солсбері, заявила, що глобальне сприйняття міста необхідно змінити.

«Солсбері всесвітньо відомий, але не з тих причин, які ми хотіли б бачити. Я думаю, що нам потрібно зробити практично повний ребрендинг», - сказала вона.

На відкритих зборах в мерії Уїлтшира було оголошено, що всі місця в центрі Солсбері, які були оточені після отруєння, були знезаражені і тепер повністю безпечні.

Ресторан Zizzi і паб Mill, які відвідали Скрипалі до того, як їх знайшли без свідомості, повинні бути знову відкриті до Різдва.

Рада Уїлтшира сподівається, що серія подій, включаючи продовольчі ярмарки, літературний фестиваль і різдвяний каток, допоможе відновити довіру і поверне туристів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: