Міський голова Пустомит заявив, що спійманого на хабарі заступника — підставили

42660533_1801910459904409_6004310000011313152_n
Фото: з соцмереж

Протягом останніх двох тижнів міському голові Пустомит Олегу Серняку пропонували неправомірну вигоду.

 

Як повідомили у прес-службі Пустомитівської міськради, протягом останніх двох років на Пустомитівську міську раду чиниться безперервний вплив з метою залучення міської ради до передачі у приватну власність земельних ділянок навколо Наварійського озера.

«За останні місяці цей вплив переріс у тиск та відкриті погрози як міському голові особисто, так і Пустомитівській міській раді та громаді загалом. За останні два тижні мені, як міському голові, неодноразово вчиняли спроби запропонувати неправомірну вигоду, однак жодна така спроба на даний час не увінчалася успіхом. Не маючи можливості підставити міського голову, недоброзичливці у терміновому порядку підставили мого заступника, Кардаша Володимира Ярославовича» , - цитує слова Олега Серняка прес-служба Пустомитівської міськради.

Читайте також: «Вистачить на всіх і ще лишиться»: Синютка проінспектував ділянки біля озера Наварія (фото, відео) 

У Пустомитівській міськраді зазначають, що на цьому прихильники виділення землі на території лісових зелених насаджень загального користування біля Наварійського озера не зупиняться та продовжуватимуть дискредитувати міськраду як орган місцевого самоврядування та окремих працівників міської ради.

Читайте також: Стали відомі деталі затримання на хабарі заступника мера Пустомит (фото) 

Нагадаємо, 28 вересня за підозрою в отриманні хабара затримали заступника міського голови Пустомит Володимира Кардаша. Затримали посадовця близько 15:00 правоохоронці Пустомитівського відділу поліції та управління захисту економіки у Львівській області. За інформацією правоохоронців чинний заступник міського голови, а в минулому ‒ мер налагодив схему розкрадання бюджетних коштів.

«Посадовець організував злочинну схему вимагання неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання за підписання актів виконаних робіт та перерахування коштів за їхнє виконання. Розміри «відкатів» доходили до 20 відсотків від суми договорів», ‒ зазначили в УЗЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: