Авторські читання від Лесі Кічури мандрують Львівщиною

кічураЛ
фото з архіву Лесі Кічури

Ще перед початком Форуму видавців львівська казкарка та журналістка Леся Кічура презентувала своїм читачам уже 3-тю казкову збірку «Добрі мамині казки. МАНДРИ».

Відколи книга вийшла у світ авторка активно мандрує з нею теренами Львівщини в рамках промотору казкових читань.

 «Дуже радію, що упродовж одного дня мої мандрівні казки можуть отримати декілька різних запрошень на читання у цілком різні куточки України! Мандрівні казки направду багато й активно мандрують. Адже у жовтні перші два тижні вже дуже щільно розписані по декілька зустрічей на щодень. Відтак усередині місяця мені навіть довелося взяти відпустку в театрі, аби спокійно мати змогу помандрувати зі своїми казками чудесними містами України, де нас уже давненько чекають дітки. Йдеться про такі міста як Тернопіль, Червоноград, Жидачів, Стрий, Миколаїв, Івано-Франківськ, Єзупіль, Броди», - розповідає авторка.

Попереду осінь та зима, але казки цього не бояться, бо саме з наближенням передчасся Новорічних свят казкарка активно долучає до читань свої різдвяно-зимові сюжети.

«З нами справді весело та казково. Днями бавилися з дітками із навчально-реабілітаційного центру I-II ступеня «Довіра». Це була дуже тепла та багатолюдна зустріч. Радію, що ці особливі діти тепер будуть активно знайомитися із моїми казками, адже кілька книг оселилися на полицях їхньої бібліотеки.

Запитаєте, що в нас попереду?  Казкотворення без кінця! Нині у нашому сьогоденні так бракує дива, що ми радо продовжуємо його творити для дорослих та дітей», - зізнається Леся Кічура.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: