У курортному селищі на Львівщині запрацювала поліцейська станція

29 вересня на вулиці Промисловій 10Б у селищі міського типу Східниця, що у Дрогобицькому районі, відбулось урочисте відкриття поліцейської станції, інформує сайт Нацполіції України.

В урочистостях взяли участь начальник відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області Роман Гранківський, представники органів місцевого самоврядування на чолі з селищним головою Східниці Іваном Піляком, керівництво Бориславського відділення поліції, а також мешканці селища.

"Я дякую представникам органів місцевого самоврядування та селищному голові за допомогу у відкритті цієї поліцейської станції. Відсьогодні мешканці селища і відпочиваючі у разі необхідності зможуть прийти у це приміщення і поспілкуватись з дільничними офіцерами поліції, які нестимуть тут службу. А правоохоронці, у свою чергу, зможуть швидше дістатись до місця скоєння правопорушення, оперативно реагувати на скарги та повідомлення громадян і, звичайно, сама присутність поліцейського - це вже своєрідна профілактика злочинності", - звернувся до присутніх Роман Гранківський.

Селищний голова Східниці Іван Піляк також наголосив, що на відкриття поліцейської станції місцеві мешканці чекали давно.

"У нашому курортному селищі проживає близько трьох з половиною тисяч мешканців, але щомісяця до нас приїжджають приблизно тридцять тисяч відпочиваючих, тому постійна присутність працівників поліції нам необхідна. Ми впевнені, що це дасть свій результат і усі почуватимуться тепер ще безпечніше",- зазначив селищний голова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: