Опалювальний сезон у двох містах Львівщини може розпочатися пізніше

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Опалювальний сезон у Новому Роздолі та Новояворівську може розпочатися із запізненням.

 

Про йшлося під час апаратної наради у Львівській ОДА, передає кореспондент Дивись.info.

Нагадаємо, енергогенеруючі компанії «Енергія-Новояворівськ» та «Енергія-Новий Розділ" фігурують у провадження щодо завдання збитків держбюджету. На їхні рахунки накладено арешт, а активи передано Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активі – АРМА.

В.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук нагадав, що АРМА визначило нову компанію-управляючого - компанію «ГАРАНТ ЕНЕРГО М».

«Нафтогаз готовий укладати угоди з цією організацією. На сьогодні вирішується юридичне питання щоб вона отримала ліцензію на право здійснювати послуги з теплопостачання. Необхідні  документи передали в АРМА. Завтра можливий їх приїзд з новим управителем на підприємства», - розповів Назарій Романчук.

«В мене таке враження, що поки що ніхто не знає, як воно до кінця буде. Проблема з ліцензією, проблема з лімітами – це тільки паперові проблеми. Я думаю, що останні 2 місяці ніхто не займався підготовкою цих двох міст до початку сезону», - заявив голова ЛОДА.

«Системи теплопостачання підтримувалися у хорошому стані, але враховуючи підготовчі роботи початок сезону може затягнутися на 1-2 тижні. На сьогодні є конфлікт між підприємствами і тими, хто заходить, тому будемо робити супровід. Треба буде і з колективами зустрічатися», - пояснив Назарій Романчук.

«Моє відчуття не таке оптимістичне, сьогодні міський голова Нового Роздолу видав фантастичну  пропозицію – привезти місцевих активістів у ЛОДА. Якщо в нього є таке побажання, то в нього не все гаразд», - заявив Олег Синютка.

Він доручив підготувати календарний план вирішення проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: