З’явилося відео моменту підриву Захарченка у кафе «Сепар»

1

Російський телеканал «Росія-1» оприлюднив відео з камер відеоспостереження, встановлених у донецькому кафе «Сепар», що нібито зафіксували, як 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко.

Російський телеканал «Росія-1» оприлюднив відео з камер відеоспостереження, встановлених у донецькому кафе «Сепар», що нібито зафіксували, як 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко, передає Новинарня.

На відео – запис із зовнішніх і внутрішніх камер спостереження, який було зроблено за кілька хвилин до вибуху в кафе, куди Захарченко приїхав у супроводі охорони.

У сюжеті видно, як до будівлі ресторану «Сепар» під’їхали кілька чорних позашляховиків, в одному з яких перебував Захарченко. У супроводі охорони він попрямував до входу в заклад. Першим туди зайшов один з охоронців Захарченка, щоб перевірити приміщення.

На записі, зробленому всередині приміщення, видно, що перед Захарченком відчиняють двері, він входить до кафе, і в цю мить лунає вибух.

Момент вибуху зафіксовано камерою, встановленою ззовні кафе. Охоронці і супровід розбігаються в паніці.

Журналіст телеканалу показав також піч-буржуйку всередині кафе, на якій гріли чайник для Захарченка, а також жартівливу табличку «Стол заминирован», що зазвичай стояла на його столі в закладі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: