Порошенко підписав закон про боротьбу з піратством

IMG_3139

Президент України Петро Порошенко підписав закон, спрямований на створення додаткового механізму для боротьби з піратством і порушенням прав суб'єктів авторського права.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до статті 5 Закону України “Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що метою закону є вдосконалення процесу маркування контрольними марками примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних. Завдяки підвищенню прозорості процесу маркування правовласники зможуть ефективно контролювати процес видачі марок і вчасно протидіяти шахрайству і незаконному використанню цих захисних елементів.

В АП зауважили, що реалізація закону сприятиме створенню додаткового механізму для боротьби з піратством і порушенням прав суб'єктів авторського права.

Нагадаємо, Верховна Рада 4 вересня ухвалила закон “Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних”. За відповідне рішення проголосували 240 народних депутатів. Цей документ входить до списку євроінтеграційних законів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: