Працівниця «Укрзалізниці» на ходу зіштовхнула пасажира з потяга (відео)

c89b6fb5-f8b1-4c2d-87c9-332acc8e27a8

У неділю, 30 вересня, начальниця поїзда сполученням Ковель – Москва під час його руху зі скандалом виштовхала одного з пасажирів із вагона. Інцидент стався на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області.

Про це повідомила очевидець інциденту Людмила Сафронова на своїй сторінці у Facebook.

«30.09.2018 о 15:04 начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель – Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу, який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не позбавила його життя. А причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет», – розповіла очевидиця.

У той же час, касир особисто пояснила ситуацію начальниці поїзда. Після цього остання дозволила зайти у вагон лише одній людині, і більше нікого не пускаючи, подала сигнал потягу рушати, випихаючи при цьому ногами зі східців пасажира з електронним білетом.

«Усі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки. В кінці кінців начальник потягу випхала пасажира, який Дякувати Богу не впав під поїзд, що був у русі», – додала Сафронова.

Водночас, жінка наголосила, що «випхати людину під час руху поїзда для працівників "Укрзалізниці" виявилось нормою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: