У Львові четверо чоловіків побили юнака, відібрали у нього Iphone 7 і паспорт

42960367_1932530540382042_7469895262522048512_n

Сьогодні опівночі, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Мечникова, на Марсовому полі, група невідомих осіб побила юнака та забрала Iphone 7, паспорт та навушники.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Всі екіпажі патрульної поліції отримали опис зловмисників та почали пошуки. Офіцери 3 батальйону, під час патрулювання на вулиці Пасічній, побачили групу чоловіків, які стояли на автозаправці та підозріло себе поводили. Патрульні направилися до них, щоб перевірити документи. Під час спілкування з інспекторами, чоловіки нервувалися та намагалися покинути місце. В ході поверхневої перевірки, в одного з них, патрульний виявив мобільний телефон та паспорт потерпілого.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці дізналися, що чоловіки приїхали сюди на автомобілі Audi. Згодом в даному транспортному засобі виявили і навушники, які можуть належати заявнику.

18-річний потерпілий, якого госпіталізувала швидка, написав заяву про вчинений злочин. Автомобіль чоловіків евакуювали на арештмайданчик. 20-, 21-, 22-, 27-річного затриманих доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: