Які зарплати отримують чиновники Львівської облдержадміністрації

Screenshot_8

Журналісти Дивись.info вирахували середній рівень зарплат низки очільників департаментів та управлінь ЛОДА.

У Львівській ОДА є 21 структурний підрозділ, наразі відповіді про нараховані зарплати журналісти отримали від 14 підрозділів. Мова йде про зарплати на позиціях директорів департаментів, їх заступників та начальників управлінь.

Структурні підрозділи ЛОДА надали дані про нараховані зарплати (без вирахування податків, пенсійного збору та військового збору). Зокрема у ці суми входять: посадові оклади, надбавки за ранг держслужбовця, надбавки за інтенсивність праці, за доступ до державної таємниці, індексація зарплатні, відпускні та лікарняні, матеріальна допомога на оздоровлення, надбавки зі спецфонду, компенсації за невикористану відпустку, відрядні тощо.

Загалом же середньомісячні зарплати очільників департаментів та управлінь ЛОДА з різноманітними надбавками та без вирахування податків становлять 21130 гривень. При цьому очільник ЛОДА Олег Синютка має середьномісячне нарахування зарплати на рівні приблизно 18 тис.гривень

Найнижча середньомісячна зарплатня без вирахування податків – у директора державного архіву (12778 грн/місяць). Найбільше у середньому нараховано начальнику управління у Департаменті дорожнього господарства (понад 30 тисяч/місяць). Втім, вказана посада зайнята лише з листопада 2017 року, при цьому, посадовець майже щомісяця отримує суттєві надбавки за інтенсивність праці (від 10 тис. до 29 тис. гривень).

В інфографіці журналісти підрахували середньомісячну зарплатню посадовців за 2017 рік та січень-серпень 2018 року. Впродовж цього часу на деяких посадах відбулися зміни, тож не всі дані про середні зарплати стосуються чинних очільників департаментів та управлінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: