Староконстянтинів прийматиме львівське сміття

DSC_5946_1538573143_613x399.52167832168_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 3 жовтня, Львівська обласна державна адміністрація підписала Меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою щодо захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові.

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

«Ми проводили неодноразово переговори зі Староконстянтинівським міським головою і ми вдячні, що місто пішло нам на зустріч і на сьогодні є підписаним Меморандум про співпрацю. Це дає нам можливість вивозити значний обсяг ТПВ в Староконстянтинів і забезпечувати наші завдання, щоб місто Львів було чисте від сміття», - зазначив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

«Сьогодні було підписано Меморандум між містом Староконстянтинів і Львівською обласною державною адміністрацією. Цей Меморандум дає можливість співпрацювати двом великим громадам у вирішенні проблемного питання, яке виникло на Львівщині – утилізація сміття. Це дасть можливість допомогти Львівщині і разом з тим наша співпраця принесе і для Львівщини і для староконстянтинівців порозуміння, розуміння того, що коли виникають проблеми в якійсь громаді, щоб не відвертатись, а знайти шляхи вирішення питання», - додав мер міста Староконстянтинів Микола Мельничук.

Зазначається, що Меморандум про співпрацю діятиме до червня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: