У міськраді розповіли, чи Львів готовий до опалювального сезону (фото)

IMG_4943

Станом на сьогодні, 3 жовтня, всі будинки у Львові заповнені водою на 99%, а акти готовності до опалювального сезону підписані на 94%. Загалом Львів готовий до опалювального сезону.

Станом на сьогодні, 3 жовтня, будинки у Львові заповнені водою на 99%, а акти готовності до опалювального сезону підписані на 94%. Загалом Львів готовий до опалювального сезону.

Про це під час брифінгу журналістам розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк, передає кореспондент Дивись.info.

За її словами, запустять тепло до будинків львів'ян тоді, коли добова температура впродовж трьох днів буде нижчою, ніж 8 градусів. «До нас із листами вже звернулося 4 бюджетних установи і до них тепло подано. І сьогодні вже знову надійшли листи від дитячого садочку «Левеня», а також від обласної лікарні і туди тепло буде подано», - розповіла Ірина Маруняк.

«Як і кожного року, 15 жовтня – відлік, коли ми запускаємо тепло. Якщо температурний режим буде таким, що швидше потрібно буде пустити тепло, то подамо швидше», - запевнила чиновниця.

Крім того, Ірина Маруняк повідомила , що у Львові є 135 одиниць техніки на цей зимовий період.

«Також цього року ми закупили ще 5 білоруських МАЗів. Водночас в лізинг ми плануємо закупити ще техніку, зокрема, ЛАЗи для прибирання снігу і порохотяги на весняний період часу. Також в порядку експерименту для Галицького району закупимо реагенти. На цю сесію хочемо вийти з такою пропозицією, щоб було виділено 10 млн гривень на закупівлю реагентів», - анонсувала пані Ірина.

За її словами, це дасть можливість зменшити кількість піску навесні.

«Але попри те, ще будемо купляти сіль та піскосуміш, тому що треба подивитися, як на підйомах реагенти працюватимуть. Загалом місто готове до опалювального сезону», - додала Ірина Маруняк.

Читайте також: У Кабміні повідомили про початок опалювального сезону

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: