Жінка, яка у Маріуполі підірвала автомобіль полковника СБУ, отримала 12 років в'язниці

11_main

Ільчевський районний суд Маріуполя засудив до 12 років позбавлення волі мешканку Донецька Юлію Прасолову за вбивство полковника Служби безпеки України Олександра Хараберюша, який був підірваний в своєму автомобілі в Маріуполі (Донецька область).

Про це повідомила прес-служба суду, передає Главком.

«Обвинуваченій було призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Розгляд справи вівся в закритому режимі з метою забезпечення безпеки», – повідомила представник прес-служби суду.

Вирок був винесений 25 вересня. Апеляція на вирок станом на 4 жовтня не подана.

Як повідомлялося, близько 9 ранку 31 березня 2017 року в центрі Маріуполя Донецької області підірвали автомобіль. Пізніше стало відомо, що в машині перебував співробітник Служби безпеки України полковник Олександр Хараберюш, який в результаті вибуху загинув.

СБУ затримала підозрювану у здійсненні теракту, внаслідок якого загинув Хараберюш, восени 2017 року в Одесі. За попередніми даними, за вбивство полковника СБУ жінка отримала $15 тис. Глава СБУ Василь Грицак назвав основну версію загибелі полковника СБУ в Маріуполі. Кримінальне провадження розслідувалося за ч.3 ст.258 ККУ (Терористичний акт).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: