У Львові відбудеться Національне Свято Шоколаду. Деталі

chocolate-thinkstock-1440x750

Вже за тиждень, 12−15 жовтня, стартує Національне Свято Шоколаду — всеукраїнська подія, яка відбувається у Львові, та з року в рік об’єднує найкращих виробників, наймайстерніших шоколатьє та, звісно, найсмачніший шоколад.

Як пише прес-служба ЛМР, особливістю цьогорічного фестивалю є Шоколадна Україна — Карта України, розміром 8×5 метрів, із визначними архітектурними спорудами.

Товариство Чорного Шоколаду представить на святі повний цикл виробництва шоколаду: какао-боби з шоколадних плантацій бережно обсмажуються та перетворюються у натуральний 100% чорний шоколад.

Кожен відвідувач матиме змогу спробувати не лише шоколад на будь-який смак, а і посмакувати різноманітні шоколадні напої, взяти участь у «шоколадних» майстер-класах, а також придбати особливі, «шоколадні» сувеніри на згадку про Свято.

«Традиційно для відвідувачів Національного Свята Шоколаду діятимуть Шоколадний ярмарок та „Дитяча шоколадна країна“, розважатимуть гостей актори театру ВАГАБУНДА: цікаво та смачно буде і дорослим, і діткам. На вас чекатимуть також вражаючі скульптури із шоколаду: 9-метрова коробка цукерок, 5-метровий шоколадний млин та 3-метровий шоколадний ведмідь», — розповідають організатори.

Національне Свято Шоколаду відбудеться в Палаці Потоцьких, вул. Коперника, 15.

Більше інформації та фото на сайті: http://www.shokolad.lviv.ua/uk/2018/ та на офіційній сторінці у facebook: https://www.facebook.com/LvivChocolateFestival/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: