Вчителям пропонують онлайн-курс із домедичної допомоги

630_360_1538726756-694

Кожен вчитель отримає можливість пройти безкоштовний онлайн-курс із надання домедичної допомоги.

Курс доступний на сайті студії онлайн-освіти EdEra, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

«На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів із домедичної допомоги. Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, якої в скрутній ситуації потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи. У курсі йдеться про те, як діяти вчителю в разі непередбачуваної ситуації, як навчити учнів діяти самостійно, а також описуються і показуються дії у різних обставинах», - йдеться у повідомленні.

На переконання організаторів, однією з основ Нової української школи є створення безпечного освітнього простору. Розвиток відповідних навичок у вчителів допоможе їм не лише впевненіше почувати себе у кризових ситуаціях, а й підвищити довіру до педагога з боку батьків та учнів.

Курс складається з двох лекцій: «Як діяти вчителю/-ці» та «Чого вчителю навчити учнів». Зареєструватись на нього можна за посиланням: ed-era.com/premedhelp.

Онлайн-курс можуть проходити всі охочі в будь-який час. Після завершення учасники отримають сертифікат.

Лектор курсу В’ячеслав Черненко – практик, який має медичну освіту та досвід роботи в цій сфері. Він магістр парамедицини, міжнародний тренер з домедичної і невідкладної допомоги, хірург.

Курс представлений ГО «Смарт освіта» в межах проекту “Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: