Ведуча «Прямого» каналу Світлана Орловська: ми шукаємо диявола в деталях

42600269_289296921686151_7985020024957960192_n

Світлана Орловська, ведуча «Прямого» каналу розповіла про те, навіщо щодня готує двогодинне ток-шоу.

«Хочеться спати, ненавидиш підбори і ведеш ток-шоу навіть уві сні», – такі перші враження відомої телеведучої Світлани Орловської після двох тижнів ефіру нового ток-шоу на «Прямому» каналі. Програма «Прямий ефір» виходить з понеділка по четвер о 20.00.

- Скептики говорять, навіщо робити майже щоденне ток-шоу. Коли робиш програму раз на тиждень, то розумієш, скільки життєво важливих тем залишається «за бортом», – розповідає Світлана Орловська. – Про них згадали побіжно, але не обговорили, не знайшли відповіді на вічні питання «хто винен?» і «що робити?»

- Саме щоденне ток-шоу, на яке приходять не стільки поскандалити, скільки подискутувати, висловитись (хоча і без скандалів не обходиться), дає повну картину того, що у нас в країні відбувається. А щось важливе відбувається щодня. А диявол криється в деталях – ось ці деталі ми щодня і розбираємо. І дуже часто політична «картинка» від не VIP-політиків і одіозних завсідників ток-шоу, виявляється ближче до реальності, – пояснила Світлана Орловська.

Шукайте відповіді на важливі питання разом з ведучими ток-шоу «Прямий ефір» на «Прямому» каналі з понеділка по четвер о 20.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: