День вчителя в 2018 році: оригінальні ідеї для подарунків

27_main_new.1538657690
Фото: відкриті джерела

В Україні день вчителя не має постійної дати святкування, він припадає на першу неділю 10-го місяця – в 2018 році він буде 7 жовтня.

Для того, щоб зробити вдалий подарунок на день вчителя, учням потрібно враховувати, який предмет веде викладач, пише видання Сьогодні lifestyle.

Що подарувати на День вчителя в 2018 році? Коробка цукерок, листівка або стінгазета – це подарунки, які з року в рік актуальні до Дня вчителя. Але викладачеві в школі чи університеті буде приємніше, якщо ви зробите презент більш особистісним, враховуючи захоплення і сферу діяльності людини.

Ось, що ви можете подарувати на 7 жовтня.

  • Подарунок вчителю математики

Всі математики люблять незвичайні технічні гаджети, інакше кажучи електронні подарунки. Якщо вчитель багато часу проводить за комп'ютером (можливо, навіть вдома), то він обов'язково зрадіє оригінальному usb-пристрою в якості презенту. Це може бути, наприклад, така практична річ, як настільний usb-вентилятор, який врятує користувача ПК від виснажливої спеки влітку. В крайньому випадку – флешка теж стане незамінною річчю для сучасного вчителя.

  • Подарунок вчителю мови та літератури

Ми, звичайно ж, порадимо вам подарувати книгу. Вивчіть, що зараз входить в топ бестселерів і знайдіть відповідне чтиво для свого викладача. Також не зайвим буде вірш в подарунок, якщо ви в цьому сильні.

  • Подарунок вчителю географії

Можна подарувати сувенірний красивий глобус або скретч-карту для подорожей. Вчителі географії досить часто розповідають школярам про різні країни, але при цьому більшість з цих педагогів ніколи не були в тих державах, про які вони розповідають учням. Так що ви можете подарувати своєму педагогу книгу про подорожі, в якій детально розповідається про різні країни.

Якби не першовідкривачі різних земель, які ризикували своїм життям, щоб відкрити нові морські шляхи, то ми б ніколи не дізналися про світ у такому вигляді, в якому ми знаємо про нього зараз. Тобто, першовідкривачі зробили величезний вплив не тільки на розвиток людства, а й на таку науку, як географія. Тому якщо ви хочете подарувати своєму вчителю географії щось оригінальне, то вручіть йому макет корабля першовідкривачів.

  • Подарунок вчителю фізкультури

Всім, хто пов'язаний зі спортом, прийнято вручати нагородні кубки, тому, вибираючи, що подарувати вчителю фізкультури, рекомендуємо зупинити свій вибір і на такому презенті як Подарунковий кубок з індивідуальним гравіюванням. Також одним з головних атрибутів будь-якого вчителя фізкультури є секундомір. Тому якщо ви шукайєте корисний презент для свого фізкультурника, то в першу чергу зверніть увагу саме на секундоміри.

У кабінеті будь-якого вчителя фізкультури можна побачити всілякі спортивні аксесуари, за допомогою яких педагог прикрашає інтер'єр. Так що ви сміливо, можете подарувати вчителю фізкультури подібний аксесуар для прикраси інтер'єру його кабінету.

  • Подарунок вчителю біології

Учитель біології напевно оцінить нового екзотичного вихованця в своєму кабінеті. Але якщо ви точно знаєте, що квітка буде прикрашати кабінет в школі, краще вибирати невибагливі і витривалі рослини, без сильного запаху.

  • Подарунок вчителю хімії

Якщо в кабінеті хімії в вашій школі немає бюста Менделєєва, то у вас є прекрасна можливість виправити цю ситуацію. Подаруйте викладачеві хімії на День вчителя бюст Дмитра Менделєєва. Придбати його ви зможете в спеціалізованому магазині або в інтернеті.

Також хорошим презентом і, що найголовніше, недорогим презентом для викладача хімії на День вчителя стане кружка, на яку нанесена таблиця Менделєєва. Купити її можна у будь-якій сувенірній крамниці або інтернет-магазині подарунків.

Якщо ваш викладач досить часто проводить досліди на уроках хімії, то подаруйте йому на День учитель кислотностійкий халат. Цей презент дозволить педагогу зберегти свою шкіру і одяг від небезпечної кислоти.

  • Подарунок вчителю історії

Якщо ви знаєте, якому саме періоду в історії віддає перевагу винуватець торжества, вручіть йому рідкісну історичну книгу. Книга – це завжди хороший подарунок, якщо ж перед вами раритетне подарункове видання, то такий презент стає справжнім надбанням власника.

Необов'язково дарувати викладачеві статуетку у вигляді бюста Геродота. Замість цього ви можете подарувати вчителю історії сувенір, який нагадує про певну історичну епоху. Наприклад, ви можете приглянути для педагога статуетку у вигляді якоїсь стародавньої зброї. Також непогано буде виглядати статуетка у вигляді Колізею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: