На Львівщині водій наїхав на вагітну жінку

1532952556_dtp_light_5
фото: вільні джерела

Внаслідок ДТП потерпілі та водій отримали тілесні ушкодження і були доставлені у лікарню.

В Пустомитівський відділ поліції 5 жовтня надійшло повідомлення про те, що на під’їзній автодорозі до Львова близько 17.00 сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, повідомляє головне управління Національної поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «ВАЗ 21099», 61-річний житель Одеської області, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на двох 30-річних львів’янок, які знаходилися на зупинці громадського транспорту. Одна з жінок, за попередньою інформацією, була вагітною. Після цього «дев’ятка» з’їхала у кювет та перекинулася.

В результаті ДТП вагітна жінка госпіталізована у лікарню, її життю та здов'ю нічого не загрожує. Інша потерпвла після надання медичної допомоги відпущена додому. У водія лікарі діагностували забійні садна обох кистей.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: