День захисника України-2018: програма заходів у Львові

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

14 жовтня у Львові, з нагоди Дня захисника України, Дня козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться марш захисників України.

 

Про це під час апаратної наради у Львівській ОДА  розповів голова ЛОДА Олег Синютка, передає кореспондент Дивись.info.

«Програма заходів попередньо виглядає так: 13 жовтня о 15.00 відкриття Будинку воїна на вулиці Короленка у Львові.  На 16.00 у дворику облдержадміністрації відбудеться зустріч з бійцями АТО. Це буде неформальна зустріч», - розповів Олег Синютка.

Читайте також: У Львові до Дня захисника України презентують фотовиставку «Наші Герої»

14 жовтня заходи розпочнуться о 9.00 зі служби у Гарнізонному храмі. В  11.00 біля Меморіалу невідомому воякові УПА на Марсовому полі вшанують полеглих воїнів, також відбудеться перепоховання останків двох бійців УПА. Також буде вшановано поховання бійців АТО. А у 14.00 на пр. Свободи пройде марш захисників України.

«За участі представників військових з’єднань, які дислоковані на території Львівської області, волонтерів, бійців, які пройшли українсько-російську війну. На цей марш також запрошуємо воїнів УПА» - додав Олег Синютка.

За його словами о 16.00 відбудуться заходи біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Крім цього, у парку «На валах» буде відтворення подій Другої світової війни, пов’язаних з УПА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: