На Львівщині за розкрадання бюджетних коштів судитимуть керівника підприємства

водогон

Кошти були призначені для реконструкцію водопровідної мережі.

Як встановили правоохоронці внаслідок дій зловмисника з казни було безпідставно виплачено близько дев’яноста тисяч гривень. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

Факт розкрадання коштів державного бюджету, призначених для реконструкції водопроводу в одному з населених пунктів у Сокальському районі, правоохоронці викрили під час проведення профілактичних заходів з протидії злочинності у бюджетній сфері.

Під час аналізу затверджених актів прийняття виконаних робіт було встановлено, що, на виконання вимог договору, роботи були виконані не в повному обсязі, а обсяг виконаних робіт був завищений на суму близько дев’яноста тисяч гривень. Ці кошти були безпідставно виплачені з бюджету.

51-річному керівнику товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст.191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк  до п’яти років  з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: