Фотографи зі Львівщини та Луганщини презентували фотовиставку-конкурс «Наші Герої» (фото)

DSC08828

Вона організована Львівською облрадою та Єврорегіоном "Карпати-Україна" і відбувається в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!», передає кореспондент Дивись.info.

 

Конкурс «Наші Герої» покликаний налагодити міжрегіональні контакти, а також зробити відомими для загалу імена. Експозиція складається зі світлин, які фотомитці Львівщини та Луганщини надсилали на фотоконкурс, який триватиме впродовж місяця.

«Аналогічна виставка відбувається у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації. Дуже б хотілося, щоб таких проектів, які нас єднають було більше. Ми маємо концепцію невеликих кроків - це обмін у сфері культури, які спущені на конкретні клуби, Луганщини і Львівщини. Обміни в сфері освіти спущені на конкретні   школи. І нарешті в сфері медіа, і ця виставка є одним з таких кроків. За час поки готувалася виставка сталася подія, яка нагадує нам - в країні війна триває. Один з фотокореспондентів, якому лише 23 роки, подав свої світлини на конкурс, і виконуючи завдання, підірвався на російській міні. Він втратив ногу. Сьогодні цю виставку ми присвячуємо йому і усім Героям, які захищають нашу землю», - розповів голова облради Олександр Ганущин.

«Велика кількість людей не хоче чути про війну, не хоче бачити війну і така виставка це можливість сказати, що вона триває і досі гинуть наші хлопці. І дуже часто ті, хто там в окопах, залишаються поза об’єктивами. Тому такі виставки треба робити частіше. Думаю, що матеріалу для них ніколи не забракне», - додав один з авторів, військовий журналіст Влад Якушев.

Трьох переможців конкурсу буде визначено шляхом онлайн-голосування за кращу світлину, яке уже стартувало. Проголосувати можна перейшовши за посиланням: https://poll.app.do/ricbjf

Три автори за призові місця отримають грошові винагороди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: