Італія - Україна: де та коли дивитися товариський матч збірних

dpab7ifwwam9jpy_650x410

Сьогодні у Генуї збірна України з футболу зіграє товариський матч проти команди Італії.

Товариський матч Італія - Україна

10 жовтня, Генуя, стадіон «Луїджі Фераріс»

Рефері - Раде Обрадовіч (Словенія)

Початок - 21:45

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 1"

Підопічні Андрія Шевченка проведуть спаринг з однією з найтитулованіших команд світу - Італією, що займає в рейтингу ФІФА 20 позицію. "Жовто-сині" розташувалися на 29 місці.

«Скуадра адзурра» зараз переживає не найкращі часи. Італійці провалили відбірковий цикл ЧС-2018 і вперше за 60 років не зіграли у фінальному турнірі світової першості. В результаті глава Федерації футболу Італії Карло Тавеккьо, а також головний тренер командиДжанпьеро Вентура пішли у відставку.

Ітлаія при Манчіні поки також не може знайти «свою» гру, нічия з поляки в Лызы націй у себе вдома (1:1) і виїзна поразка від Португалії (0:1), без Кріштіану Роналду в складі, тому підтвердження. Крім того, після цих поєдинків команда оновила сумну статистику - вперше за 59 років не здобула жодної офіційної перемоги за календарний рік.

Збірна України прекрасно стартувала в Лізі Націй - 2 перемоги, 6 очок і перше місце групі 1 Ліги В. Підопічні Шевченко здобули перемоги над Чехією і Словаччиною з рахунком 2:1 і 1:0 відповідно. Увійшовши, таким чином, до п'ятірки непереможних команд в рамках Ліги націй.

Історія зустрічей Італії та України налічує 7 матчів - як офіційних, так і товариських. 6 поєдинків закінчилися перемогами «Скуадри адзурри», ще в одному поєдинку була зафіксована нічия.

Збірній України у матчі проти Італії через мікротравму не допоможе лідер команди - Андрій Ярмоленко. У матчах проти Італії та Чехії також не зіграють травмовані захисники Євген Хачеріді, Євген Макаренко, хавбек Віталій Буяльський та форвард Артем Бесєдін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: