В «Укрзалізниці» мають план, як впоратися із дефіцитом квитків

6e608fa0-4204-401b-a26b-c89822d4bb75

«Укрзалізниця» розробляє систему, за допомогою якої пасажири зможуть отримувати повідомлення про появу квитків на поїзди, на яких раніше не було вільних місць.  

Про це начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування «Укрзалізниці» Олександр Красноштан розповів у коментарі виданню «Дело».

«Ми розробляємо систему waiting list (список очікування – 24 канал). Пасажир зможе зареєструватися і вибрати один або кілька поїздів, які йому підходять і на які немає квитків. І тоді, коли з'явиться вільний квиток, він не потрапить в загальну систему продажу, а спочатку проходить через "решето" waiting list. Якщо квиток "не знайшов" свого покупця в waiting list, тоді він піде в загальний продаж», – повідомив Красноштан.

Щоправда поки точно не відомо, коли систему розроблять і коли вона вступить у дію. Проте саме у такий спосіб, певен Красноштан, можна вирішити проблему із перекупниками.

«Багато хто розповідає, що квитки купують перекупники. Я завжди прошу, щоб мені принесли квиток, куплений через перекупника. Тоді я зможу подивитися, яку схему він використовує і чи є причетність співробітників "Укрзалізниці" до перекуповування квитків. Поки був тільки один випадок, коли мені принесли такий квиток», – зазначив представник «Укрзалізниці».

За його словами, цей інцидент детально дослідили.

«Перекупник сидів в інтернет-кафе і просто клацав систему букінг УЗ. Це був зданий квиток, і перекупник його" спіймав. Це – вся технологія», – додав Красноштан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: