Депутати допитуватимуть Садового

IMG_7458

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до регламенту, якими запровадили «годину запитань» до міського голови, передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до регламенту, якими запровадили «годину запитань» до міського голови.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням, «година запитань» до міського голови відбуватиметься  щоквартально під час пленарного засідання перед затвердженням порядку денного.

Зокрема, ухвалою передбачено, що під час проведення години запитань міський голова має особисто відповідати на питання депутатів міської ради щодо своєї роботи та роботи виконавчого комітету міської ради. Депутати можуть заздалегідь письмово скеровувати міському голові свої запитання не пізніше, ніж за тиждень до дня проведення відповідної години запитань. На початку години запитань міський голова має виділити не більше 20 хвилин для відповіді на всі отримані письмові запитання депутатів міської ради.

Крім цього, незалежно від встановлених часових обмежень кожна депутатська фракція у Львівській міській раді має право на два усних запитання до мера. Після відповідей на запитання від фракцій міський голова має відповідати і на питання депутатів у порядку черговості запису.

«Година запитань» може бути перенесена на наступне пленарне засідання, якщо міський голова не може бути присутнім в цей час і письмово  повідомив про це міську раду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: