Депутати віддали ЛКП проблемне приміщення в центрі міста

IMG_0516

Депутати Львівської міської ради погодили надання в оренду приміщення на пл. Міцкевича, передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської міської ради погодили надання в оренду приміщення на пл. Міцкевича.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням депутатів, нежитлові приміщення на пл. А. Міцкевича, 6/7, площею 135,8 кв.м передано в оренду на 1 рік комунальній установі «Інститут стратегії культури».

Окремі депутати пропонували виставити приміщення на продаж, втім як пояснила начальниця управління комунальної власності міста Інна Свистун, щодо приміщення триває судова тяганина. Водночас, комунальна установа наразі не має свого приміщення.

«Я виконую обов’язки керівника цієї установи і дуже скоро ми оголосимо конкурс на її очільника. Ми потребуємо офісу від квітня. Ми з колегами працюємо у хабах, коворкінгах, «на кавах» тому, що місто досі не може надати своїй комунальній установі приміщення для здійснення статутних цілей», поскаржилася колегам в. о. керівника комунальної установи, депутатка ЛМР від «Самопомочі», Юлія Хомчин.

Зрештою депутати погодили передачу приміщення в оренду, доки не буде завершено ремонт у приміщенні на вул. Князя Романа, 6, де «Інститут стратегії культури» має отримати постійний офіс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: