На Львівщині передали 18 конфіскованих автомобілів для потреб військових на сході (фото)

BD1E58DB-6A42-4152-AD61-26CC5BC8A3AC

З нагоди Дня захисника України для потреб військовослужбовців на сході Львівщина передала 18 конфіскованих автомобілів. 

Зокрема сьогодні, 11 жовтня, Головне територіальне управління юстиції у Львівській області офіційно передали автомобілі представникам військових частин, повідомляє кореспондент Дивись.info.

За словами начальника юстиції Львівщини Тараса Греня, дані автомобілі будуть використані в обороні нашої країни та виконувати справжні завдання на Сході.

«На даний час тут є 12 машин, які сьогодні заберуть у військові часини України, в тому числі Житомирщини, Рівненщини та Львівщини. Після цього авто відправлять в зону проведення ОСС», - розповів Тарас Грень.

Він також відзначив, що машини конфісковані на митних постах за певні порушення та пройшли всю процедуру, яка передбачена чинним законодавством України.

«Машини в робочому стані і я вірю, що вони стануть в нагоді на Сході. Деякі частини отримали по дві машини, а дехто  - по одній», - пояснив Тарас Грень.

Заступник командира військової частини А0780 повітряних сил ЗСУ з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Кальчук розповів журналістам, що їхня частина отримали один автомобіль.

«Машина потрібна для виконання завдань та перевезення тих засобів, які знаходяться в зоні ОСС. Представники нашої частини оглядали, які є автомобілі і фактично далі вже погоджувалося питання подальшої співпраці. Ми отримали автомобіль "Рено" 2004 року випуску, який в задовільному стані», - відзначив полковник Кальчук.

Своєю чергою, помічник начальника Сєвєродонецької військової частини, підполковник Рамуаль Дворницкий розповів, що їхня частина отримала бус, який буде виконувати завдання за призначенням.

"Ми обслуговуємо всю Луганську область, тобто розміщення військовослужбовців, забезпечення гарячою та холодною водою, оплата комунальних послуг. І саме на цьому авто буде виїжджати аварійно-ремонтна бригада, щоби усувати всі аварійні ситуації», - розказав підполковник Дворницький та заначив, що після оформлення всіх наступних документів, приблизно за тиждень, цією машиною вже зможуть користуватися.

Представник військової частини №А0284, інженер із безпеки дорожнього руху Володимир Іваненко розповів, що на цих двох автомобілях, які сьогодні отримала їхня військова частина, перевозитимуть дуже вартісне обладнання - безпілотники.

«Отримали два транспортних засоби, які будуть виконувати задачі в зоні проведення ОСС. За специфікою роботи, ми просили об'ємні машини для перевезення дуже вартісного обладнання - безпілотників», - додав Володимир Іваненко.

В Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області також розповіли, що цього року, вже у листопаді, планують зробити наступну передачу автомобілів.

Фото: ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: