Стали відомі деталі затримання на хабарі начальника митного посту «Рава-Руська» (фото)

43756365_2085266881726573_6688485555686080512_n (1)
фото: facebook.com/sprynskyy

СБУ викрила на хабарах начальника митного посту «Рава-Руська» Львівської митниці.

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України у межах розпочатого кримінального провадження викрили на хабарах начальника митного посту «Рава-Руська» Львівської митниці. Про це інформує прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що начальник посту через посередника вимагав неправомірну вигоду з комерсанта за нестворення штучних перешкод при митному оформленні товарів.

Правоохоронці затримали посадовця та посередника під час отримання чергової частини хабара у розмірі двадцять одна тисяча гривень. Співробітники СБ України загалом задокументували одержання зловмисником майже сімдесяти тисяч гривень неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії, за результатами яких затриманим особам буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Прокурорами готуються клопотання до суду про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Операція проводилась спільно з Генеральною прокуратурою України та Головним слідчим управлінням Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: