Перед центром Довженка таки буде громадський простір

2_2e8b0

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив розробити проектно-кошторисну документацію на будівництво громадського простору на Сихові, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив розробити проектно-кошторисну документацію на будівництво громадського простору на Сихові.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Своїм рішенням виконком надав управлінню архітектури та урбаністики ЛМР функції замовника на капітальний ремонт скверу біля кінотеатру ім. Довженка, з подальшим облаштуванням громадського простору.

Управління архітектури та урбаністики має укласти договір із переможцем всеукраїнського конкурсу, львівською авторською «Групою 109», на проектування громадського простору та виготовлення проектно-кошторисної документації.

Як пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, виготовити проект майбутнього громадського простору повинні до весни 2019 року, після чого повинні розпочатися роботи.

Нагадаємо, навколо громадського простору перед кінотеатром ім. О. Довженка триває суперечка. Частина громадських активістів вважає, що на цьому місці має постати монумент Героям Небесної сотні. Львівська обласна рада прийняла звернення у якому просить ЛМР виділити для монументу ділянку та долучитися до фінансуванні проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: