Виконком дозволив знести будинок в історичному ареалі Львова, щоб збудувати два нових

h5h5yth

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив знесення житлового будинку і спорудження на його місці двох багатоповерхівок, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив знесення житлового будинку і спорудження на його місці двох багатоповерхівок.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком погодив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. гр. Древняк У. І. та Король С. І. багатоквартирних житлових будинків на вул. Вернигори, 23 зі знесенням існуючого житлового будинку.

Площа земельної ділянки становить 0,0575 га, вона перебуває у приватній власності і на ній уже розташований житловий будинок. Ділянка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку і знаходиться у межах історичного ареалу Львова. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Функціональне призначення ділянок – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Залізничного району.

Гранична висота будинків становить 17,6 м та 17,9 м. Максимально допустимий відсоток забудови - 41,01%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: