Львівські діячі культури представлятимуть свій край на книжковій толоці в Чернігові

59f2ffd247465_DSC_0826
фото: відкриті джерела

Майже півсотні представників видавничих організацій, авторів та діячів мистецтв братимуть участь у книжковому фестивалі в Чернігові.

Підтримку проекту надають Львівська облдержадміністрація та Львівська обласна рада з метою зміцнення освітніх і культурних зв’язків між областями України, популяризації української книги і читання, повідомляють в Львівській ОДА.

Програма книжкової толоки передбачає проведення майстер-класів, освітніх дискусій, презентацію книжкових новинок та представлення зразків народного мистецтва.

«Книжкові виставки і ярмарки є свідченням не лише книжкової культури, показником кількісного та якісного виміру поліграфічної продукції, але і є віддзеркаленням стану і тенденцій у духовному житті країни.

Вагоме значення має свідома державницька позиція у напрямі підтримки таких заходів, спрямованих на подальший розвиток інтелектуального потенціалу держави, промоцію й утвердження українського друкованого слова. Ми і надалі будемо підтримувати і сприяти в організації виїзних книжкових виставок», - зазначила т.в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.

Зазначимо, це вже дев’ята книжкова виставка-ярмарок, яка відбувається за підтримки  департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА. А 19-20 жовтня за підтримки облдержадміністрації відбудеться Книжкова толока у Стрию.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: