Шварценеггер в Україні: про що говорив голівудський актор (ФОТО)

55_ls.1539507235
Фото: Getty

Американський актор, екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер сподівається, що в майбутньому в Україні буде мир і держава приєднається до ЄС

.

На вихідних у Києві пройшов щорічний бізнес-форум Olerom Forum One, пише Обозреватель.

Світові лідери приїхали, щоб поділитися порадами, як розкрити власний потенціал, як змінювати правила гри, реалізовувати найсміливіші цілі, як планувати стратегічний розвиток управління компаній в час цифрових технологій, а також обговорили, як у недалекому майбутньому співіснуватимуть поміж собою роботи і люди.

Хедлайнером форуму стали робот Софія (виробник компанія Hanson Robotics) та американський актор і політик Арнольд Шварценеггер. Останній прилетів до Києва буквально на кілька годин із Будапешту, де знімається у фільмі "Термінатор-6".

- I’ll be baсk, - повторює актор зі сцени свою знамениту фразу із "термінатора", де він грав машину із майбутнього. - На своєму віку я навряд застану роботів у повсякденному житті, а от мої діти чи онуки точно житимуть в іншу епоху. Але разом з тим я не вірю, що роботи на землі зможуть замінити людей.

- Роботи і люди мають працювати разом, - погоджуються робот Софія, коли в неї питають, якою має бути спільна робота людей і роботів. - Я створена для того, аби допомагати людям, залежу від людини, а також від того, як вона мене програмує.

Шварценеггер про себе

І поки люди працюють без роботів, Шварценеггер поділився з ними своїми людськими секретами успіху.

- Людина має 24 години на добу. 6 годин на сон - цілком достатньо, 8-10 годин на роботу, залишається ще 8 годин. Можна ще багато чого встигнути, - впевнений актор. - От я щодня займаюся спортом. Півгодини на велосипеді, потім зал, сніданок і на роботу. Так само і сьогодні було. Після сніданку я сів на літак і прилетів до Києва. Але в моєму житті були не лише успіхи, але й неудачі як в кіно, так і в політиці, так і в конкурсах по бодібилдингу. Але неудачник – це той, хто падає і лежить, а переможець це той, хто завжди піднімається. Більше досвіду я отримав завдяки неудачам, ніж успіхам. Коли займав перше місце - ніколи не сперечався із суддями. А от коли програвав - завжди підходив і питав, чому вони так вирішили. Вчився на помилках і наступного разу досягав успіху.

Шварценеггер про Україну

Незважаючи на численні запрошення Шварценеггер в Україні вперше.

"Я зустрічався сьогодні з Віталієм Кличком і в нас відбулася, дуже дякую, цікава бесіда про вибори у вашій країні. Досить інформативним був для мене цей обід, тому що в кожній державі, на кожному континенті - свої вибори. Сподіваюся, що в майбутньому у вас буде мир, і я бажаю вам економічного процвітання, економічного буму. Сподіваюся, що ви приєднаєтесь до Євросоюзу і поліпшите стандарти життя для всіх. Я вперше в Україні і я дуже щасливий, що мене запросили. Але я тут не через політику і тому мені не цікаво відповідати на політичні питання", - сказав Шварценеггер.

В столиці актор пробув лише півдня, після форуму вилетів назад до Будапешту. Каже, що через суворий графік фільму, залишитися на довше не може. Але знову пообіцяв повернутися.

"Але я знаю, що це вражаюче місто. І я повернусь, - я пообіцяв це меру. Тим паче, що знімаю зараз фільм у Будапешті, в Угорщині. Завтра вранці я маю бути знову там - на репетиції, на зйомках певних сцен, тому, на жаль, навіть не можу у вашому місті переночувати, тому що в мене суворі обов'язки перед зйомками", - додав Шварценеггер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: