Букмекери дали прогноз на матч Ліги націй УЄФА Україна — Чехія

11

У вівторок, 16 жовтня, футболісти національної збірної України проведуть у Харкові ключовий поєдинок Ліги Європи проти команди Чехії.  

Букмекери вважають фаворитами цього протистояння підопічних Андрія Шевченка, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу української збірної з коефіцієнтом 1,78, показник успіху чехів оцінюється в 4,75, нічия - 3,50.

Перед матчем українських та чеських футболістів турнірна таблиця Ліги націй у групі B1 виглядає доволі райдужно для нашої команди: Україна - 6 очок, Чехія - 3, Словаччина - 0. Для перемоги у групі українцям достатньо зіграти у вівторок внічию. Ми 6 вересня обіграли чехів у гостях (2:1) і будемо недосяжні за особистими зустрічами. Словаки за такої ситуації не наздоженуть і за очками.

У цілому ж історія протистояння національних збірних України та Чехії на поєдинки не багата. Окрім недавньої вересневої зустрічі, були два товариські матчі. 2011 року українці програли у Празі (0:4), а 2012-го у Львові була зафіксована нульова нічия.

Нинішній матч суперників пройде 16 жовтня на полі харківського ОСК "Металіст" і розпочнеться о 21.45.

На поєдинку працюватиме суддівська бригада з Литви. Головним арбітром призначено 40-річний уродженця Каунаса Гедемінаса Мажейку. Лайнсмени - Вітаутас Сімкус та Вітеніс Казлаускас, четвертий рефері - Довідас Сужієделіс.

Зустріч у прямому ефірі транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: