Під Авдіївкою ЗСУ завадили проникненню на позиції двох груп диверсантів

65215ee1-5d1b-4810-b359-f9a384864bf7

Сьогодні вранці окупанти намагалися перевірити на пильність і міцність один з опорних пунктів ОС під Авдіївкою. Українські воїни відкрили зосереджений вогонь, унаслідок чого ворог зазнав втрат.

Вранці 2 групи окупантів намагалися таємно проникнути на позиції ОС під Авдіївкою. Українські воїни відкрили зосереджений вогонь, змусивши ворога бігти, - штаб.

Про це повідомляє прес-служба ООС у Facebook.

«Виконання завдань на лінії зіткнення завжди пов’язане з небезпекою. Лише цілодобова пильність і готовність до негайних дій врятують життя воїну та стануть запорукою успішного виконання бойового завдання», - йдеться в повідомленні.

Так, за даними штабу, сьогодні о 5.40, окупанти намагалися перевірити на пильність та міцність один з опорних пунктів Об’єднаних сил в районі Авдіївки.

«Дві групи окупантів, будучи повністю впевненими, що приховано висуваються до позицій наших військ, насправді лише підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося спостерігачем Віталієм Пархомовичем, чергові вогневі засоби готувалися до відкриття вогню. Ще декілька метрів, і командир роти лейтенант Роман Санін дає команду "Вогонь!". Підготовлений зосереджений вогонь не залишає противнику шансів. Окупанти спішно відступають. Не всі. Деяких встигають винести. Їм уже не воювати. Завершує справу резервна група під командуванням молодшого лейтенанта Олександра Чабана, яка прочісує місце бою й переконується в тому, що противника на підступах до наших позицій немає. Ворог на полі бої покинув зброю - ручний кулемет РПК, який за номерним обліком ніколи не перебував у Збройних силах України. Ця зброя більше не буде в руках ворога», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: